All Posts

Ezüst és Selyem

Ezüst és Selyem

Kiállítás a B32 Galériában (2019. jan. 17 – febr. 8.) A Pont Magazin riportja a kiállításról. Pont Magazin Riportja – youtube M5 TV kultúrális müsorábanM5 médialink A Duna TV Divat és dizájn műsorábanDivat & dizájn médialink Abaffy Klára ékszertervező és Müller Rita textiltervező iparművészek kiállítása a B32 Galériában. Selymek ihlette ékszerek és ékszerek inspirálta selymek… Köszönjük mindenkinek aki ott volt,…

Read More

Megújult az abaffy.hu weboldalunk!

Megújult az abaffy.hu weboldalunk!

Örömmel tájékoztatunk minden ABAFFY ékszer kedvelőt, hogy ismét elérhető  a web-oldalunk, új designnal és számos új ékszerrel várjuk látogatását! Hamarosan megnyílik a webshopunk is ahol, kényelmesen vásárolhat majd, addig is nézzen be üzletünkbe a Lisszabon sétányon a MOM Parknál. abaffy.hu Jó nézelődést és találja meg kedvenc ABAFFY ékszerét!

Read More

Matyó kollekció

Matyó kollekció

A „matyó” ihletésű kollekció, egyaránt nagy sikert aratott itthon és külföldön. Az ékszerek többsége színes, arany és elegáns, fekete színekben egyaránt elérhető. Egyedi megrendelés esetén azonban akár a szívéhez legközelebb álló színben lepheti meg önmagát vagy választottját. „Hagyomány és design, színpompás virágminták”

Read More