New Products

ELEGÁNS pasztell

BERILL kősoros nyakék

Popular Products

Férfi kollekció

Stílusos ezüst és ébenfa férfi ékszerek és kiegészítők

Bejegyzések

28január

Ezüst és Selyem

Kiállítás a B32 Galériában (2019. jan. 17 – febr. 8.) A Pont Magazin riportja a kiállításról. Pont Magazin Riportja – youtube M5 TV kultúrális müsorábanM5 médialink A Duna TV Divat és dizájn műsorábanDivat & dizájn médialink Abaffy Klára ékszertervező és Müller Rita textiltervező iparművészek kiállítása a B32 Galériában. Selymek ihlette ékszerek és ékszerek inspirálta selymek… Köszönjük mindenkinek aki ott volt,…

07december

Megújult az abaffy.hu weboldalunk!

Örömmel tájékoztatunk minden ABAFFY ékszer kedvelőt, hogy ismét elérhető  a web-oldalunk, új designnal és számos új ékszerrel várjuk látogatását! Hamarosan megnyílik a webshopunk is ahol, kényelmesen vásárolhat majd, addig is nézzen be üzletünkbe a Lisszabon sétányon a MOM Parknál. abaffy.hu Jó nézelődést és találja meg kedvenc ABAFFY ékszerét!

21október

Matyó kollekció

A „matyó” ihletésű kollekció, egyaránt nagy sikert aratott itthon és külföldön. Az ékszerek többsége színes, arany és elegáns, fekete színekben egyaránt elérhető. Egyedi megrendelés esetén azonban akár a szívéhez legközelebb álló színben lepheti meg önmagát vagy választottját. „Hagyomány és design, színpompás virágminták”

10október

Férfi ékszerek és kiegészítők

Azoknak a férfiaknak akik az egyszerű, letisztult és elegáns vonalvezetést kedvelik, tökéletes választás az ABAFFY. Terveztessen, igazán karakteres kiegészítőket, vagy stílusos ékszereket! „Stílusos megjelenés férfiaknak.”

Sale! Up to 50% OFF

For all products only now

Free Shipping

For all orders over $100

Money Back Guarantee

If the item didn’t suit you